Publication:
Değişik işlemlerden geçirilmiş tam yağlı soyanın yem değerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma

dc.contributor.advisorKarabulut, Ali
dc.contributor.authorKaynar, İnci
dc.contributor.departmentFen Bilimleri Enstitüsü
dc.contributor.departmentZootekni Ana Bilim Dalı
dc.date.accessioned2020-01-22T06:28:03Z
dc.date.available2020-01-22T06:28:03Z
dc.date.issued1992
dc.description.abstractBu araştırma ham» kavrulmuş, haslanmış tam yağlı soya ve soya küspesinin yem değerini saptamak amacıyla yapılmıştır. Deneme 1 er sonunda gerek ham tam yag1ı soyanın gerekse ısı işleminden geçirilmiş tam yağlı soyanın çok iyi kalitede bir dane yem olduğu ancak ısı işleminden geçirilmiş soyanın ham soyaya tercih edilmesi gerektiği saptanmıştır.
dc.description.abstractThis research was carried out to investigate the feed value of raw, roasted and boiled full fat soybeans and soybean mea 1. According to the results, it has been determined that raw and heat treated soybeans are good quality feeds however, heat treated soybeans has to be prefered.
dc.format.extentIV, 53 sayfa
dc.identifier.citationKaynar, İ. (1992). Değişik işlemlerden geçirilmiş tam yağlı soyanın yem değerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma. Yayınlanmamış yüksek lisans tezi. Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11452/6537
dc.language.isotr
dc.publisherUludağ Üniversitesi
dc.relation.publicationcategoryTez
dc.subjectZiraat
dc.subjectAgriculture
dc.titleDeğişik işlemlerden geçirilmiş tam yağlı soyanın yem değerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma
dc.title.alternativeA research on feed value of fullfat soybean treated with different methods
dc.typemasterThesis
dspace.entity.typePublication
local.contributor.departmentFen Bilimleri Enstitüsü/Zootekni Ana Bilim Dalı

Files

Original bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Placeholder
Name:
357863.pdf
Size:
7.47 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Description:

License bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Placeholder
Name:
license.txt
Size:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: