Publication:
Değişik işlemlerden geçirilmiş tam yağlı soyanın yem değerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma

Thumbnail Image

Date

Organizational Units

Authors

Authors

Kaynar, İnci

Advisor

Karabulut, Ali

Language

Publisher:

Uludağ Üniversitesi

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Abstract

Bu araştırma ham» kavrulmuş, haslanmış tam yağlı soya ve soya küspesinin yem değerini saptamak amacıyla yapılmıştır. Deneme 1 er sonunda gerek ham tam yag1ı soyanın gerekse ısı işleminden geçirilmiş tam yağlı soyanın çok iyi kalitede bir dane yem olduğu ancak ısı işleminden geçirilmiş soyanın ham soyaya tercih edilmesi gerektiği saptanmıştır.
This research was carried out to investigate the feed value of raw, roasted and boiled full fat soybeans and soybean mea 1. According to the results, it has been determined that raw and heat treated soybeans are good quality feeds however, heat treated soybeans has to be prefered.

Description

Source:

Keywords:

Keywords

Ziraat, Agriculture

Citation

Kaynar, İ. (1992). Değişik işlemlerden geçirilmiş tam yağlı soyanın yem değerinin belirlenmesi üzerine bir araştırma. Yayınlanmamış yüksek lisans tezi. Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By

0

Views

0

Downloads