Yayın:
Resistant starch as a novel food ingredient in human nutrition

dc.contributor.buuauthorGöçmen, Duygu
dc.contributor.buuauthorDündar, Ayşe Neslihan
dc.contributor.departmentYenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu
dc.contributor.departmentZiraat Fakültesi
dc.contributor.departmentGıda Mühendisliği Bölümü
dc.contributor.departmentGıda Teknolojileri Bölümü
dc.contributor.orcid0000-0003-2084-7076
dc.contributor.researcheridAAA-3876-2022
dc.date.accessioned2023-01-27T05:45:00Z
dc.date.available2023-01-27T05:45:00Z
dc.date.issued2013-04
dc.descriptionBu çalışma, 20-24 Nisan 2013 tarihlerinde Boston[ABD]'da yapılan Joint Annual Meeting of the ASPET/BPS at Experimental Biology (EB)'da bildiri olarak sunulmuştur.
dc.description.sponsorshipASPET
dc.description.sponsorshipBritish Pharmacol Soc (BPS)
dc.identifier.citationGöçmen, D. ve Dündar, A. N. (2013). “Resistant starch as a novel food ingredient in human nutrition”. Faseb Journal, 27.
dc.identifier.issn0892-6638
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11452/30676
dc.identifier.volume27
dc.identifier.wos000319860505597
dc.indexed.wosSCIE
dc.indexed.wosCPCIS
dc.language.isoen
dc.publisherWiley
dc.relation.journalFaseb Journal
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergi
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccess
dc.subjectBiochemistry & molecular biology
dc.subjectLife sciences & biomedicine - other topics
dc.subjectCell biology
dc.subject.wosBiochemistry & molecular biology
dc.subject.wosBiology
dc.subject.wosCell biology
dc.titleResistant starch as a novel food ingredient in human nutrition
dc.typeOther
dc.type.subtypeMeeting Abstract
dc.wos.quartileQ1
dspace.entity.typePublication
local.contributor.departmentYenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu/Gıda Teknolojileri Bölümü
local.contributor.departmentZiraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü
local.indexed.atWOS

Dosyalar

Lisanslı seri

Şimdi gösteriliyor 1 - 1 / 1
Placeholder
Ad:
license.txt
Boyut:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Açıklama