Yayın:
Resistant starch as a novel food ingredient in human nutrition

Placeholder

Tarih

Akademik Birimler

Kurum Yazarları

Göçmen, Duygu
Dündar, Ayşe Neslihan

Yazarlar

Danışman

Dil

Türü

Yayıncı:

Wiley

Dergi Başlığı

Dergi ISSN

Cilt Başlığı

Özet

Açıklama

Bu çalışma, 20-24 Nisan 2013 tarihlerinde Boston[ABD]'da yapılan Joint Annual Meeting of the ASPET/BPS at Experimental Biology (EB)'da bildiri olarak sunulmuştur.

Kaynak:

Anahtar Kelimeler:

Konusu

Biochemistry & molecular biology, Life sciences & biomedicine - other topics, Cell biology

Alıntı

Göçmen, D. ve Dündar, A. N. (2013). “Resistant starch as a novel food ingredient in human nutrition”. Faseb Journal, 27.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By

3

Views

0

Downloads