Yayın:
Oat usage in food production as a bioactive component source

Placeholder

Tarih

Akademik Birimler

Kurum Yazarları

Göçmen, Duygu
Aydın, Emine
Kılcı, Aslı Yükselci
Aydın, Merve

Yazarlar

Danışman

Dil

Türü

Yayıncı:

Wiley

Dergi Başlığı

Dergi ISSN

Cilt Başlığı

Özet

Açıklama

Bu çalışma, 20-24 Nisan 2013 tarihleri arasında Boston[Amerika Birleşik Devletleri]’da düzenlenen Joint Annual Meeting of the ASPET/BPS at Experimental Biology (EB)’da bildiri olarak sunulmuştur.

Kaynak:

Anahtar Kelimeler:

Konusu

Biochemistry & molecular biology, Life sciences & biomedicine - other topics, Cell biology

Alıntı

Göçmen, D. (2013). “Oat usage in food production as a bioactive component source”. Faseb Journal, 27.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By

0

Views

0

Downloads