Tüm doğruluk ve tüm yanlışlık operatörlerinin A- teorisinde türetimi

1990

Bu çalışmada mantık operatörlerinden tüm doğruluk ve tüm yanlışlık operatörlerinin A-teorisinde yeni bir türetimi gerçekleştirilmiştir.
In this study, the tautology and contradiction of logical operators in A-theory have been redefined.

Bu çalışma, Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Fevzi Ünlü 'ün danışmanlığında Nesrin Doğanyılmaz tarafından yazılan "Algoritmik çiftler cebiri ve onunla bilgi işleme" adlı doktora tezine dayanılarak hazırlanmıştır.

Tüm doğruluk, Tüm yanlışlık, Operatör, Teori, Türetim, All accuracy, All wrong, Operator, Derivation, Theory

Doğanyılmaz, N. (1990). ''Tüm doğruluk ve tüm yanlışlık operatörlerinin A- teorisinde türetimi ''. Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 5(2), 45-49.