Publication: Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi
Files
Date
Authors
Şen, Cem
Temelli, Seran
Authors
Advisor
Language
Type
Publisher:
Uludağ Üniversitesi
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Abstract
Bu makalede, gıda zehirlenmesine neden olan Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerinde bulunuşu ve koruyucu önlemler, son verilerin ışığında derlenerek özetlenmiştir.
In this article existence of Bacillus cereus caused food poisoning in milk and milk products and protective measures were reviewed in the light of the last datas.
In this article existence of Bacillus cereus caused food poisoning in milk and milk products and protective measures were reviewed in the light of the last datas.
Description
Source:
Keywords:
Keywords
Bacillus cereus, Gıda zehirlenmesi, Süt ürünleri, Bacillus cereus, Food poisoning, Milk products
Citation
Şen, C. ve Temelli, S. (2000). ''Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19(1-2), 149-155.