Publication:
Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi

Thumbnail Image

Organizational Units

Authors

Şen, Cem
Temelli, Seran

Authors

Advisor

Language

Publisher:

Uludağ Üniversitesi

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Abstract

Bu makalede, gıda zehirlenmesine neden olan Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerinde bulunuşu ve koruyucu önlemler, son verilerin ışığında derlenerek özetlenmiştir.
In this article existence of Bacillus cereus caused food poisoning in milk and milk products and protective measures were reviewed in the light of the last datas.

Description

Source:

Keywords:

Keywords

Bacillus cereus, Gıda zehirlenmesi, Süt ürünleri, Bacillus cereus, Food poisoning, Milk products

Citation

Şen, C. ve Temelli, S. (2000). ''Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19(1-2), 149-155.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By

2

Views

134

Downloads