Yayın:
Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi

Küçük Resim

Akademik Birimler

Kurum Yazarları

Şen, Cem
Temelli, Seran

Yazarlar

Danışman

Dil

Türü

Yayıncı:

Uludağ Üniversitesi

Dergi Başlığı

Dergi ISSN

Cilt Başlığı

Özet

Bu makalede, gıda zehirlenmesine neden olan Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerinde bulunuşu ve koruyucu önlemler, son verilerin ışığında derlenerek özetlenmiştir.
In this article existence of Bacillus cereus caused food poisoning in milk and milk products and protective measures were reviewed in the light of the last datas.

Açıklama

Kaynak:

Anahtar Kelimeler:

Konusu

Bacillus cereus, Gıda zehirlenmesi, Süt ürünleri, Bacillus cereus, Food poisoning, Milk products

Alıntı

Şen, C. ve Temelli, S. (2000). ''Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19(1-2), 149-155.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By

2

Views

145

Downloads