Publication:
Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi

dc.contributor.buuauthorŞen, Cem
dc.contributor.buuauthorTemelli, Seran
dc.contributor.departmentVeteriner Fakültesi
dc.contributor.departmentBesin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı
dc.date.accessioned2021-03-26T07:22:16Z
dc.date.available2021-03-26T07:22:16Z
dc.date.issued2000-04-06
dc.description.abstractBu makalede, gıda zehirlenmesine neden olan Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerinde bulunuşu ve koruyucu önlemler, son verilerin ışığında derlenerek özetlenmiştir.
dc.description.abstractIn this article existence of Bacillus cereus caused food poisoning in milk and milk products and protective measures were reviewed in the light of the last datas.
dc.identifier.citationŞen, C. ve Temelli, S. (2000). ''Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19(1-2), 149-155.
dc.identifier.endpage155
dc.identifier.issn1301-3173
dc.identifier.issue1-2
dc.identifier.startpage149
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11452/18403
dc.identifier.volume19
dc.language.isotr
dc.publisherUludağ Üniversitesi
dc.relation.journalUludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi / The Journal of the Faculty of Veterinary Medicine University of Uludağ
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergi
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectBacillus cereus
dc.subjectGıda zehirlenmesi
dc.subjectSüt ürünleri
dc.subjectBacillus cereus
dc.subjectFood poisoning
dc.subjectMilk products
dc.titleBacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi
dc.title.alternativeImportance of bacillus cereus in milk and milk products
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
local.contributor.departmentVeteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı

Files

Original bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Thumbnail Image
Name:
19_1-2_24.pdf
Size:
2.45 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Description:

License bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Placeholder
Name:
license.txt
Size:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: