Publication: Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi
dc.contributor.buuauthor | Şen, Cem | |
dc.contributor.buuauthor | Temelli, Seran | |
dc.contributor.department | Veteriner Fakültesi | |
dc.contributor.department | Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı | |
dc.date.accessioned | 2021-03-26T07:22:16Z | |
dc.date.available | 2021-03-26T07:22:16Z | |
dc.date.issued | 2000-04-06 | |
dc.description.abstract | Bu makalede, gıda zehirlenmesine neden olan Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerinde bulunuşu ve koruyucu önlemler, son verilerin ışığında derlenerek özetlenmiştir. | |
dc.description.abstract | In this article existence of Bacillus cereus caused food poisoning in milk and milk products and protective measures were reviewed in the light of the last datas. | |
dc.identifier.citation | Şen, C. ve Temelli, S. (2000). ''Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19(1-2), 149-155. | |
dc.identifier.endpage | 155 | |
dc.identifier.issn | 1301-3173 | |
dc.identifier.issue | 1-2 | |
dc.identifier.startpage | 149 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11452/18403 | |
dc.identifier.volume | 19 | |
dc.language.iso | tr | |
dc.publisher | Uludağ Üniversitesi | |
dc.relation.journal | Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi / The Journal of the Faculty of Veterinary Medicine University of Uludağ | |
dc.relation.publicationcategory | Makale - Uluslararası Hakemli Dergi | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.subject | Bacillus cereus | |
dc.subject | Gıda zehirlenmesi | |
dc.subject | Süt ürünleri | |
dc.subject | Bacillus cereus | |
dc.subject | Food poisoning | |
dc.subject | Milk products | |
dc.title | Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi | |
dc.title.alternative | Importance of bacillus cereus in milk and milk products | |
dc.type | Article | |
dspace.entity.type | Publication | |
local.contributor.department | Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı |