Yayın: Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi
Dosyalar
Tarih
Kurum Yazarları
Şen, Cem
Temelli, Seran
Yazarlar
Danışman
Dil
Türü
Yayıncı:
Uludağ Üniversitesi
Dergi Başlığı
Dergi ISSN
Cilt Başlığı
Özet
Bu makalede, gıda zehirlenmesine neden olan Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerinde bulunuşu ve koruyucu önlemler, son verilerin ışığında derlenerek özetlenmiştir.
In this article existence of Bacillus cereus caused food poisoning in milk and milk products and protective measures were reviewed in the light of the last datas.
In this article existence of Bacillus cereus caused food poisoning in milk and milk products and protective measures were reviewed in the light of the last datas.
Açıklama
Kaynak:
Anahtar Kelimeler:
Konusu
Bacillus cereus, Gıda zehirlenmesi, Süt ürünleri, Bacillus cereus, Food poisoning, Milk products
Alıntı
Şen, C. ve Temelli, S. (2000). ''Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19(1-2), 149-155.