Yayın:
Kefir ve özellikleri

Küçük Resim

Akademik Birimler

Kurum Yazarları

Anar, Şahsene

Yazarlar

Danışman

Dil

Türü

Yayıncı:

Uludağ Üniversitesi

Dergi Başlığı

Dergi ISSN

Cilt Başlığı

Özet

Bu. makalede fermente bir süt ürünü olan kefir hakkında bilgi verilmiş, ayrıca kefir granülleri, kefir üretimi, kefirin mikroflorası ve insan sağlığı açısından yararlı etkileri tartışılmıştır.
In this article some information about kefır, a product of fermented milk has been given. In addition, the kefir graıns, the production and microflora of kefir and the beneficial effects of it to the human health have been discussed.

Açıklama

Kaynak:

Anahtar Kelimeler:

Konusu

Kefir, Fermente, Granülleri, Üretim, Production, Fermented

Alıntı

Anar, Ş. (2000). ''Kefir ve özellikleri ''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19(1-2), 137-140.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By

48

Views

314

Downloads