Publication:
Kefir ve özellikleri

Thumbnail Image

Organizational Units

Authors

Anar, Şahsene

Authors

Advisor

Language

Publisher:

Uludağ Üniversitesi

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Abstract

Bu. makalede fermente bir süt ürünü olan kefir hakkında bilgi verilmiş, ayrıca kefir granülleri, kefir üretimi, kefirin mikroflorası ve insan sağlığı açısından yararlı etkileri tartışılmıştır.
In this article some information about kefır, a product of fermented milk has been given. In addition, the kefir graıns, the production and microflora of kefir and the beneficial effects of it to the human health have been discussed.

Description

Source:

Keywords:

Keywords

Kefir, Fermente, Granülleri, Üretim, Production, Fermented

Citation

Anar, Ş. (2000). ''Kefir ve özellikleri ''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19(1-2), 137-140.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By

0

Views

309

Downloads