Publication:
Kefir ve özellikleri

dc.contributor.buuauthorAnar, Şahsene
dc.contributor.departmentVeteriner Fakültesi
dc.contributor.departmentBesin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı
dc.date.accessioned2021-03-26T07:20:54Z
dc.date.available2021-03-26T07:20:54Z
dc.date.issued1999-09-02
dc.description.abstractBu. makalede fermente bir süt ürünü olan kefir hakkında bilgi verilmiş, ayrıca kefir granülleri, kefir üretimi, kefirin mikroflorası ve insan sağlığı açısından yararlı etkileri tartışılmıştır.
dc.description.abstractIn this article some information about kefır, a product of fermented milk has been given. In addition, the kefir graıns, the production and microflora of kefir and the beneficial effects of it to the human health have been discussed.
dc.identifier.citationAnar, Ş. (2000). ''Kefir ve özellikleri ''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19(1-2), 137-140.
dc.identifier.endpage140
dc.identifier.issn1301-3173
dc.identifier.issue1-2
dc.identifier.startpage137
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11452/18401
dc.identifier.volume19
dc.language.isotr
dc.publisherUludağ Üniversitesi
dc.relation.journalUludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi / The Journal of the Faculty of Veterinary Medicine University of Uludağ
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergi
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectKefir
dc.subjectFermente
dc.subjectGranülleri
dc.subjectÜretim
dc.subjectProduction
dc.subjectFermented
dc.titleKefir ve özellikleri
dc.title.alternativeKefir and it's properties
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
local.contributor.departmentVeteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı

Files

Original bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Thumbnail Image
Name:
19_1-2_22.pdf
Size:
1.31 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Description:

License bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Placeholder
Name:
license.txt
Size:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: