Yayın:
Campylobacter jejuni’nin inhibisyon ve inaktivasyonuna neden olan faktörler

dc.contributor.buuauthorAnar, Şahsene
dc.contributor.buuauthorÇetinkaya, Figen
dc.contributor.departmentVeteriner Fakültesi
dc.date.accessioned2021-03-25T10:23:09Z
dc.date.available2021-03-25T10:23:09Z
dc.date.issued1998
dc.description.abstractBu makalede, gıda enfeksiyon etkenleri arasında yer alan C jejuni 'nin inhibisyonu ve inaktivasyonuna neden olan çeşitli faktörler üzerinde durulmuştur.
dc.description.abstractIn this review, some factors causing the inhibition and inactivation of Campylobacter jejuni, one of the food infection bacteria, are discussed.
dc.identifier.citationAnar, Ş. ve Çetinkaya, F. (1998). “Campylobacter jejuni’nin inhibisyon ve inaktivasyonuna neden olan faktörler”. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 17(1-2-3), 183-190.
dc.identifier.endpage190
dc.identifier.issn1301-3173
dc.identifier.issue1-2-3
dc.identifier.startpage183
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11452/18352
dc.identifier.volume17
dc.language.isotr
dc.publisherUludağ Üniversitesi
dc.relation.journalUludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi / The Journal of the Faculty of Veterinary Medicine University of Uludağ
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergi
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectCampylobacter jejuni
dc.titleCampylobacter jejuni’nin inhibisyon ve inaktivasyonuna neden olan faktörler
dc.title.alternativeFactors causing the inhibition and inactivation of Campylobacter jejuni
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
local.contributor.departmentVeteriner Fakültesi

Dosyalar

Orijinal seri

Şimdi gösteriliyor 1 - 1 / 1
Küçük Resim
Ad:
17_1_19.pdf
Boyut:
1.93 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Açıklama

Lisanslı seri

Şimdi gösteriliyor 1 - 1 / 1
Placeholder
Ad:
license.txt
Boyut:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Açıklama