Yayın:
Campylobacter jejuni’nin inhibisyon ve inaktivasyonuna neden olan faktörler

Küçük Resim

Tarih

Akademik Birimler

Kurum Yazarları

Anar, Şahsene
Çetinkaya, Figen

Yazarlar

Danışman

Dil

Türü

Yayıncı:

Uludağ Üniversitesi

Dergi Başlığı

Dergi ISSN

Cilt Başlığı

Özet

Bu makalede, gıda enfeksiyon etkenleri arasında yer alan C jejuni 'nin inhibisyonu ve inaktivasyonuna neden olan çeşitli faktörler üzerinde durulmuştur.
In this review, some factors causing the inhibition and inactivation of Campylobacter jejuni, one of the food infection bacteria, are discussed.

Açıklama

Kaynak:

Anahtar Kelimeler:

Konusu

Campylobacter jejuni

Alıntı

Anar, Ş. ve Çetinkaya, F. (1998). “Campylobacter jejuni’nin inhibisyon ve inaktivasyonuna neden olan faktörler”. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 17(1-2-3), 183-190.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By

5

Views

21

Downloads