Yayın: Campylobacter jejuni’nin inhibisyon ve inaktivasyonuna neden olan faktörler
Dosyalar
Tarih
Kurum Yazarları
Anar, Şahsene
Çetinkaya, Figen
Yazarlar
Danışman
Dil
Türü
Yayıncı:
Uludağ Üniversitesi
Dergi Başlığı
Dergi ISSN
Cilt Başlığı
Özet
Bu makalede, gıda enfeksiyon etkenleri arasında yer alan C jejuni 'nin inhibisyonu ve inaktivasyonuna neden olan çeşitli faktörler üzerinde durulmuştur.
In this review, some factors causing the inhibition and inactivation of Campylobacter jejuni, one of the food infection bacteria, are discussed.
In this review, some factors causing the inhibition and inactivation of Campylobacter jejuni, one of the food infection bacteria, are discussed.
Açıklama
Kaynak:
Anahtar Kelimeler:
Konusu
Campylobacter jejuni
Alıntı
Anar, Ş. ve Çetinkaya, F. (1998). “Campylobacter jejuni’nin inhibisyon ve inaktivasyonuna neden olan faktörler”. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 17(1-2-3), 183-190.
