Publication:
Portakal, greyfurt ve mandalinanın dondurularak depolanması sırasında kalitedeki değişmeler

Thumbnail Image

Organizational Units

Authors

Authors

Dalgıç, Didem

Advisor

Yücel, Ahmet

Language

Publisher:

Uludağ Üniversitesi

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Abstract

Bu araştırma, portakal, greyfurt ve mandalina ' nın dondurularak depolanması sırasında kalitelerindeki değişme leri saptamak amacıyla yapılmıştır. Dondurulmuş bu ürünlerin -fiziksel ve kimyasal analizleri yapılarak kalite kriterleri belirlenmiştir. Araştırma sonucunda, dondurulmuş ürünlerin depolama süresi içerisinde kimyasal bileşiminde çok az farklılıkların ortaya çıktığı belirlenmiştir.
This research was perfored to determine whether any quality variation occurea during storage of frozen orange, grapefruit and tangerine. There have detected quality criteria there of upon subjecting these frozen foods to physical and cnemicai analysis.At the end of this research , there detected that a slight vartatios put into surface on chemical composition of frozen foods.

Description

Source:

Keywords:

Keywords

Greyfurt, Mandalina, Portakal, Soğuk depolama, Grapefruit, Mandarin, Orange, Cold storage

Citation

Dalgıç, D. (1996). Portakal, greyfurt ve mandalinanın dondurularak depolanması sırasında kalitedeki değişmeler. Yayınlanmamış yüksek lisans tezi. Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By

21

Views

0

Downloads