Yayın:
Sinnamik asit, öjenol ve limonenin bazı mayalar üzerine inhibitör etkilerinin araştırılması

dc.contributor.advisorKorukluoğlu, Mihriban
dc.contributor.authorÇolak, Rukiye
dc.contributor.departmentFen Bilimleri Enstitüsü
dc.date.accessioned2020-01-23T07:50:17Z
dc.date.available2020-01-23T07:50:17Z
dc.date.issued2006
dc.format.extent36 sayfa
dc.identifier.citationÇolak, R. (2006). Sinnamik asit, öjenol ve limonenin bazı mayalar üzerine inhibitör etkilerinin araştırılması. Yayınlanmamış yüksek lisans tezi. Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü.
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11452/6772
dc.language.isotr
dc.publisherUludağ Üniversitesi
dc.relation.publicationcategoryTez
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectMaya
dc.subjectYeast
dc.titleSinnamik asit, öjenol ve limonenin bazı mayalar üzerine inhibitör etkilerinin araştırılması
dc.title.alternativeResearch of inhibition effects of cinnamic acid, eugeol and limonene on some yeasts
dc.typemasterThesis
dspace.entity.typePublication
local.contributor.departmentFen Bilimleri Enstitüsü

Dosyalar

Orijinal seri

Şimdi gösteriliyor 1 - 1 / 1
Küçük Resim
Ad:
183795.pdf
Boyut:
260.91 KB
Format:
Adobe Portable Document Format
Açıklama

Lisanslı seri

Şimdi gösteriliyor 1 - 1 / 1
Placeholder
Ad:
license.txt
Boyut:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Açıklama