Yayın:
Tavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılması

dc.contributor.buuauthorSoyutemiz, G. Ece
dc.contributor.departmentVeteriner Fakültesi
dc.contributor.departmentBesin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı
dc.date.accessioned2021-03-18T07:29:13Z
dc.date.available2021-03-18T07:29:13Z
dc.date.issued1993
dc.description.abstractTavuk kümes hayvanları içinde her bölge koşulunda yetişebilen, canlı ağırlık artış hızı yüksek, generasyon süresi kısa ve birim et verimi çok ekonomik olan bir hayvandır. Özellikle hayvansal kökenli protein açlığının söz konusu olduğu ülkemizde tavuk etleri protein noksanlığını kapatmada çok etkili olabilir.
dc.identifier.citationSoyutemiz, G. E. (1993). ''Tavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılması''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12(2), 89-95.
dc.identifier.endpage95
dc.identifier.issue2
dc.identifier.startpage89
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11452/17869
dc.identifier.volume12
dc.language.isotr
dc.publisherUludağ Üniversitesi
dc.relation.journalUludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi / The Journal of the Faculty of Veterinary Medicine University of Uludağ
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergi
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectTavuk eti
dc.subjectBesin değeri
dc.subjectEt
dc.subjectKümes hayvanı
dc.subjectEkonomik hayvan
dc.subjectKanatlı
dc.titleTavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılması
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
local.contributor.departmentVeteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı

Dosyalar

Orijinal seri

Şimdi gösteriliyor 1 - 1 / 1
Küçük Resim
Ad:
12_2_14.pdf
Boyut:
1.36 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Açıklama

Lisanslı seri

Şimdi gösteriliyor 1 - 1 / 1
Placeholder
Ad:
license.txt
Boyut:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Açıklama