Publication: Tavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılması
Files
Date
Authors
Soyutemiz, G. Ece
Authors
Advisor
Language
Type
Publisher:
Uludağ Üniversitesi
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Abstract
Tavuk kümes hayvanları içinde her bölge koşulunda yetişebilen, canlı ağırlık artış hızı yüksek, generasyon süresi kısa ve birim et verimi çok ekonomik olan bir hayvandır. Özellikle hayvansal kökenli protein açlığının söz konusu olduğu ülkemizde tavuk etleri protein noksanlığını kapatmada çok etkili olabilir.
Description
Source:
Keywords:
Keywords
Tavuk eti, Besin değeri, Et, Kümes hayvanı, Ekonomik hayvan, Kanatlı
Citation
Soyutemiz, G. E. (1993). ''Tavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılması''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12(2), 89-95.