Yayın: Tavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılması
Dosyalar
Tarih
Kurum Yazarları
Soyutemiz, G. Ece
Yazarlar
Danışman
Dil
Türü
Yayıncı:
Uludağ Üniversitesi
Dergi Başlığı
Dergi ISSN
Cilt Başlığı
Özet
Tavuk kümes hayvanları içinde her bölge koşulunda yetişebilen, canlı ağırlık artış hızı yüksek, generasyon süresi kısa ve birim et verimi çok ekonomik olan bir hayvandır. Özellikle hayvansal kökenli protein açlığının söz konusu olduğu ülkemizde tavuk etleri protein noksanlığını kapatmada çok etkili olabilir.
Açıklama
Kaynak:
Anahtar Kelimeler:
Konusu
Tavuk eti, Besin değeri, Et, Kümes hayvanı, Ekonomik hayvan, Kanatlı
Alıntı
Soyutemiz, G. E. (1993). ''Tavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılması''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12(2), 89-95.