Yayın:
Tavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılması

Küçük Resim

Tarih

Akademik Birimler

Kurum Yazarları

Soyutemiz, G. Ece

Yazarlar

Danışman

Dil

Türü

Yayıncı:

Uludağ Üniversitesi

Dergi Başlığı

Dergi ISSN

Cilt Başlığı

Özet

Tavuk kümes hayvanları içinde her bölge koşulunda yetişebilen, canlı ağırlık artış hızı yüksek, generasyon süresi kısa ve birim et verimi çok ekonomik olan bir hayvandır. Özellikle hayvansal kökenli protein açlığının söz konusu olduğu ülkemizde tavuk etleri protein noksanlığını kapatmada çok etkili olabilir.

Açıklama

Kaynak:

Anahtar Kelimeler:

Konusu

Tavuk eti, Besin değeri, Et, Kümes hayvanı, Ekonomik hayvan, Kanatlı

Alıntı

Soyutemiz, G. E. (1993). ''Tavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılması''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12(2), 89-95.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By

21

Views

473

Downloads