Publication:
Tavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılması

Thumbnail Image

Date

Organizational Units

Authors

Soyutemiz, G. Ece

Authors

Advisor

Language

Publisher:

Uludağ Üniversitesi

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Abstract

Tavuk kümes hayvanları içinde her bölge koşulunda yetişebilen, canlı ağırlık artış hızı yüksek, generasyon süresi kısa ve birim et verimi çok ekonomik olan bir hayvandır. Özellikle hayvansal kökenli protein açlığının söz konusu olduğu ülkemizde tavuk etleri protein noksanlığını kapatmada çok etkili olabilir.

Description

Source:

Keywords:

Keywords

Tavuk eti, Besin değeri, Et, Kümes hayvanı, Ekonomik hayvan, Kanatlı

Citation

Soyutemiz, G. E. (1993). ''Tavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılması''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12(2), 89-95.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By

0

Views

0

Downloads