Publication:
Sterilizasyon

dc.contributor.buuauthorKahraman, Mustafa
dc.contributor.departmentVeteriner Fakültesi
dc.contributor.departmentMikrobiyoloji Ana Bilim Dalı
dc.date.accessioned2023-03-30T08:14:52Z
dc.date.available2023-03-30T08:14:52Z
dc.date.issued1988
dc.description.abstractHerhangi kullanılacak bir maddenin veya yiyeceğin mikropsuz hale getirilmesine STERİLİZASYON denilir. Bunu dezenfeksiyon ile karıştırmamak gerekir. Dezenfeksiyon bulaşık bir maddenin mikroplarını öldürmek için kimyasal vasıtalarla yapılan işlemdir.
dc.identifier.citationKahraman, M. (1988). “Sterilizasyon”. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 7(1-2-3), 125-132.
dc.identifier.endpage132
dc.identifier.issue1-2-3
dc.identifier.startpage125
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11452/31989
dc.identifier.volume7
dc.language.isotr
dc.publisherUludağ Üniversitesi
dc.relation.journalUludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi / The Journal of the Faculty of Veterinary Medicine University of Uludağ
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergi
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectBacteria
dc.subjectDisinfection
dc.subjectSterilizasyon
dc.subjectDezenfeksiyon
dc.subjectBakteri
dc.subjectRegülatör
dc.subjectSterilization
dc.titleSterilizasyon
dc.title.alternativeSterilization
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
local.contributor.departmentVeteriner Fakültesi/Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı

Files

Original bundle

Now showing 1 - 2 of 2
Thumbnail Image
Name:
7_1_22.pdf
Size:
1.37 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Placeholder
Name:
licence.txt
Size:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission