Yayın: Sterilizasyon
Tarih
Kurum Yazarları
Kahraman, Mustafa
Yazarlar
Danışman
Dil
Türü
Yayıncı:
Uludağ Üniversitesi
Dergi Başlığı
Dergi ISSN
Cilt Başlığı
Özet
Herhangi kullanılacak bir maddenin veya yiyeceğin mikropsuz hale getirilmesine STERİLİZASYON denilir. Bunu dezenfeksiyon ile karıştırmamak gerekir. Dezenfeksiyon bulaşık bir maddenin mikroplarını öldürmek için kimyasal vasıtalarla yapılan işlemdir.
Açıklama
Kaynak:
Anahtar Kelimeler:
Konusu
Bacteria, Disinfection, Sterilizasyon, Dezenfeksiyon, Bakteri, Regülatör, Sterilization
Alıntı
Kahraman, M. (1988). “Sterilizasyon”. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 7(1-2-3), 125-132.
