Yayın:
Sterilizasyon

Küçük Resim

Tarih

Akademik Birimler

Kurum Yazarları

Kahraman, Mustafa

Yazarlar

Danışman

Dil

Türü

Yayıncı:

Uludağ Üniversitesi

Dergi Başlığı

Dergi ISSN

Cilt Başlığı

Özet

Herhangi kullanılacak bir maddenin veya yiyeceğin mikropsuz hale getirilmesine STERİLİZASYON denilir. Bunu dezenfeksiyon ile karıştırmamak gerekir. Dezenfeksiyon bulaşık bir maddenin mikroplarını öldürmek için kimyasal vasıtalarla yapılan işlemdir.

Açıklama

Kaynak:

Anahtar Kelimeler:

Konusu

Bacteria, Disinfection, Sterilizasyon, Dezenfeksiyon, Bakteri, Regülatör, Sterilization

Alıntı

Kahraman, M. (1988). “Sterilizasyon”. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 7(1-2-3), 125-132.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By

15

Views

43

Downloads