Publication:
Sterilizasyon

Thumbnail Image

Date

Organizational Units

Authors

Kahraman, Mustafa

Authors

Advisor

Language

Publisher:

Uludağ Üniversitesi

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Abstract

Herhangi kullanılacak bir maddenin veya yiyeceğin mikropsuz hale getirilmesine STERİLİZASYON denilir. Bunu dezenfeksiyon ile karıştırmamak gerekir. Dezenfeksiyon bulaşık bir maddenin mikroplarını öldürmek için kimyasal vasıtalarla yapılan işlemdir.

Description

Source:

Keywords:

Keywords

Bacteria, Disinfection, Sterilizasyon, Dezenfeksiyon, Bakteri, Regülatör, Sterilization

Citation

Kahraman, M. (1988). “Sterilizasyon”. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 7(1-2-3), 125-132.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By

0

Views

0

Downloads