Publication:
Süt ve ürünlerinin soğukta saklanması

dc.contributor.buuauthorKurdal, Ekrem
dc.contributor.departmentZiraat Fakültesi
dc.contributor.departmentTÜT Bölümü
dc.date.accessioned2021-02-17T10:34:35Z
dc.date.available2021-02-17T10:34:35Z
dc.date.issued1987
dc.description.abstractİnsanların yeterli ve dengeli beslenmeleri söz konusu olunca, süt ve ürünlerinin ne kadar önemli oldukları ortaya çıkar. Her zaman üstün kalitede ve uzun süre bozulmadan kalabilen bir süt ürünü eldesi için, bazı ileri teknolojilerin uygulanması gerekmektedir. Üretim ne kadar iyi olursa olsun, eğer onu uygun koşullarda saklamak olası değilse, bu ürün kısa sürede bozulacak ve kalitesinden çok şey kaybedecektir. O nedenle süt ürünlerinin saklanmasında soğuk zincire ve soğuk depolamaya gerek vardır.
dc.description.abstractDie Milch und Milcherzeugnisse spielen in der gesunden und sweckmaessigen Ernaehrung des Menschen grosse Rolle. Man möchte immer wieder für jede Zeit die vollwertigsten Mitcherzeugnisse ha ben, die auf jeden fall für lange Zeit aufzubewahren vermögen. Hierbei braucht man die entwickelten Technik unbedingt einzustellen. Die Kühlaufbewahrung ist das wichtigste Thema der Milch und Milcherzeugnissen, weil Sie in kurze Zeit verderben können, falls Sie nicht in Kühlungsbedingungen stehen, sogar Sie auch gute Oualitdet hatten. Aus diesen Gründen sollen die Milch und Milcherzeugnisse unter alien Bedingungen kühl aufbewahren.
dc.identifier.citationKurdal, E. (1987). "Süt ve ürünlerinin soğukta saklanması". Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 6(1), 73-78.
dc.identifier.endpage78
dc.identifier.issn2651-4044
dc.identifier.issue1
dc.identifier.startpage73
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11452/16414
dc.identifier.volume6
dc.language.isotr
dc.publisherUludağ Üniversitesi
dc.relation.journalBursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi / Journal of Agricultural Faculty of Bursa Uludag University
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergi
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectSüt
dc.subjectTeknolıji
dc.subjectSaklama koşulları
dc.subjectSoğukta saklama
dc.titleSüt ve ürünlerinin soğukta saklanması
dc.title.alternativeDie aufbewahrung der milch und milcherzeugnissen im kühlungszustand
dc.typeArticle
dspace.entity.typePublication
local.contributor.departmentZiraat Fakültesi/TÜT Bölümü

Files

Original bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Thumbnail Image
Name:
6_1_10.pdf
Size:
1.47 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Description:

License bundle

Now showing 1 - 1 of 1
Placeholder
Name:
license.txt
Size:
1.71 KB
Format:
Item-specific license agreed upon to submission
Description: