17 Ağustos Kocaeli depremi ile ilgili teknik gezi gözlem raporu

In this study,in order to learn necessary results from earthquake which is called disaster of this century and which affected all the country, determines about technical travel done by a group of teaching staff the Uludağ University Engineering and Architecture Faculty were defined.
Bu çalışmada, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan ve tüm ülkeyi derinden etkileyen depremden. gereken dersleri çıkarabilmek amacıyla. Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde bir grup öğretim elemanı tarafından yapılan gezi ile ilgili tespitlere yer verilmiştir.

Earthquake, Disaster, Disasters caused by earthquake, Deprem, Afet, Deprerııin neden olduğu felaketler

AkıncıTürk, N. vd. (2000). ''17 Ağustos kocaeli depremi ile ilgili teknik gezi gözlem raporu''. Uludağ Üniversitesi Mühendislik Dergisi, 6(1), 9-14.