Fires can be occurred by many reasons. One of the reasons might be earthquakes Just after the earthquake possible fires in these regions may continue longer and may be more effective due to the panic situation of the people and cut or damage on some of the basic services ( water electricity telephone) During the combustion of fuels originated from residential materials.
Yangın çeşitli sebeplerden dolayı çıkabilirler. Bu sebepten bir tanesi de depremdir. Bu olayın hemen akabinde insanların panik halinde olması ve bazı hizmetlerin( se elektrik telefon vb) kesilmesi veya hasara uğraması sonucu deprem bölgelerinde çıkabilecek bir yangın daha uzun süreli ve daha etkili olabilir.

Air pollution, Fire, Earthquake result, Hava kirliliği, Yangın, Deprem sonucu

Taşdemir, Y. (2000). ''Deprem sonucu çıkabilecek yangınların oluşturacakları klasik hava kirleticilerin seviyeleri ve etkileri''. Uludağ Üniversitesi Mühendislik Dergisi, 6(1), 73-82.