1987

Bu araştırmada, Marmara bölgesinin, Güney Marmara bölümünün Karasi yöresinde yer alan Balıkesir ovası ve yakın çevresinin uygulamalı jeomorfolojik özelliklerinden depremler incelenmiştir.
In this research, applied geomorphological of the earthquakes characteristics effect of Balıkesir plain, which is in the Karasi neighborhood of Sourth Marmara, in Marmara region and it's near surroundings are examined.

Balıkesir ovası, Güney Marmara, Karasi, Deprem, Balıkesir plain, South Marmara, Earthquake

Özoğul, A. (1987). “Balikesir ovası ve yakın çevresinde meydana gelen depremlerin uygulamalı jeomorfoloji bakımından etkileri”. Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 2(1), 43-51.