1988

Uterus myomlarında, LH-RH agonistlerinin kullanım yolları, etkinliği, yan etkileri tartışıldı ve yeni bir yaklaşım olan intranazal kullanımı açıklandı.
Administration, effectiveness, side effects of LH-RH agonist discussed in women with uterine myoma and intranasal administration as a new method was explained.

Uterus myomlarında luteinizan, Hormon-releasing hormon (LH-RH), Agonistler, Agonists, Luteinizing uterine fibroids, Hormone-releasing hormone (LH-RH)

Tüfekçi, M. ve Kimya, Y. (1988). ''Uterus myomlarında luteinizan hormon-releasing hormon (LH-RH) agonistlerinin kullanımı''. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi, 15(3), 653-655.