1980

Bursa Üniversitesi

Bu makalede gebe kardiyakların, hamilelik sırasında kardiyak komplikasyonları tedavi için aldıkları ilaçların, fötüs üzerindeki olumsuz etkileri gözden geçirildi.
In this article, the harmful effects of some drugs on fetuses which are taken by the pregnant cardiac patients for treatment of their cardiac complications have been reviewed.

Kalp hastası hamile anneler, Gebelik, Fötüs, Pregnant mothers with heart disease, Pregnancy, Fetus

Meriç, N. (1980). ''Kalp hastası hamile annelerin, gebelik süresince aldıkları ilaçların fötüs üzerindeki olumsuz etkileri''. Bursa Tıp Fakültesi Dergisi, 7(3), 159-166.