1988

Bu çalışmada intervertebral disk herniasyonlu 160 olgunun nörolojik, elektronöromyografik, myelografik ve operasyon bulguları incelenmiştir. Sonuçlar tartışılmış ve literatür gözden geçirilmiştir.
In this study, neurological, electroneuromyographic, myelographic and operative findings of 160 cases with herniated intervertebral disc were investigated. The results was discussed and the literature was reviewed.

İntervertebral disk herniasyon, Elektronöromyografi, Myelografi, Postoperatif bulgular, Myelography, Postoperative findings, Electroneuromyography

Sadıkoğlu, S. vd. (1988). ''İntervertebral disk herniasyonunda klinik, elektronöromyografik, myelografik ve postoperatif bulguların karşılaştırılması''. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi, 15(2), 349-353.