Karabulut, Kerem
Polat, Dilek
Gündüz, Özlem

Bu çalışmada, kredi kartlarının kullanımı ve onun harcamalar üzerindeki etkileri analiz edilmektedir. Çalışmada kredi kartlarının kullanımıyla ilgili teorik bilgiler de verilmektedir. Çalışma, Erzurum ilinde görev yapan doktorlar üzerine uygulanmıştır. 287 anketten elde edilen veriler, SPSS paket programında değerlendirilmiş ve sonuçlar ortalamalar, frekans dağılımı ve yüzdeler cinsinden değerlendirilmiştir.
In this study, the use of credit cards and its effect on expenditures have been analysed. Some theoretical information on the use of credit cards have also been given. The participants are 287 doctors working in Erzurum. Data were gathered through questionnaires and were analyzed using SPSS packet program and the findings were evaluated according to mean, frequency distribution and rates.

Kredi kartları, Doktorlar, Erzurum ilindeki harcamalar, Credit cards, Doctors, The expenditures in Erzurum provience

Karabulut, K. vd. (2004). "Kredi kartı kullanımı ve harcama ilişkisi -Erzurum’da çalışan doktorlar üzerine bir uygulama-". Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 23(2), 91-115.