1990

Bu araştırmada, ortaöğretimin genel mesleki ve teknik ve özel okullarında okuyan öğrencilerin babalarının mesleklerine göre öğrenim durumları incelenmiştir.
Dans cette recherche, nous avons essayé d'examiner, au point de vue de la profession, de leur père, la situation d'enseignement des élèves qui fréquentent aux collèges, aux Ortaokuls ou aux lycées et aux écoles des arts et techniques.

Ortaöğretim öğrencileri, Baba mesleği, Öğrenim durumu, Okul türleri, Élèves du secondaire, Profession du père, Types d'écoles, Statut d'éducation

Ergüneş, Y. (1990). ''Ortaöğretim öğrencilerinin babalarının mesleklerine göre öğrenim durumları ve okul türleri arasındaki ilişkiler.''. Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 5(2), 115-125.