1999

Bu araştırmanın amacı, 3804 sayılı af yasasından yararlanarak sınavlara giren Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin başarı durumlarını belirlemektir. Sınavlara toplam 211 öğrenci katılmıştır. Veriler sınav sonuç listeleri incelenerek toplanmıştır. Geçerli puanların yaklaşık yarısının 50-54 sınırları içinde ve ağırlıklı olarak 50 olduğu bulunmuştur.
The purpose of this study is to determine the success rate of Uludağ Üniversity students who took the exams according to the exemption law # 3804. A total of 211 students took the exams. Data were gathered by examining carefully the lists of examination results. lt was found that approximately half of the passing grades were in between the boundaries of 50-54, and most of them were merely 50 out of 100.

3804 sayılı Af Yasası, Sınavdaki başarı durumu, Sınav sonuçları, 3804 Amnesty Law, Success status in the exam, Results of exam

Peker, M. R. (1999). ''Uludağ Üniversitesi'nin değişik fakültelerinden 3804 sayılı Af Yasasın' dan yararlanarak sınavlara katılan öğrencilerin bu sınavlardaki başarı durumları''. Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 12(1), 211-220.