1993 Cilt 12 Sayı 2
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing 1993 Cilt 12 Sayı 2 by Subject "Et"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Open Access Tavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılması(Uludağ Üniversitesi, 1993) Soyutemiz, G. Ece; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.Tavuk kümes hayvanları içinde her bölge koşulunda yetişebilen, canlı ağırlık artış hızı yüksek, generasyon süresi kısa ve birim et verimi çok ekonomik olan bir hayvandır. Özellikle hayvansal kökenli protein açlığının söz konusu olduğu ülkemizde tavuk etleri protein noksanlığını kapatmada çok etkili olabilir.