Delinition of curriculum

1992

It is well to recognize that the term curriculum is used in different meanings and under different names. In this paper, different definitions of the curriculum are examined in the literature. To eliminate fuzziness and confusion in the use of the term, curriculum is defined as a field of study which includes all of the working areas of the field.
Program kelimesinin farklı anlamlarda ve farklı adlar altında kullanıldığı bilinmektedir. Bu yazıda, kaynaklardaki çeşitli program tanımlan incelenmiştir. Terimin kullanılışındaki belirsizlik ve karşılıklığı gidermek için, program bütün çalışma alanlarını içine alan bir bilim dalı olarak tarif edilmiştir.

Delinition, Curriculum, Programın tanımı, Kaynaklardaki çeşitli program

Saylan, N. (1992). "Delinition of curriculum". Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi, 7(2), 37-41.