1989

Bursa Üniversitesi

Uterus myomlarında, LH-RH agonistlerinin kullanım yolları, etkinliği, yan etkileri tartışıldı ve yeni bir yaklaşım olan intronazal kullanımı açıklandı.
Administration, effectiveness, side effects of LH-RH agonist discussed in women with uterine myoma and intranasal administration as a new method was explained.

Uterus myomları, Luteinizan hormon, Agonistlerin kullanımı, Luteinizing hormone, Use of agonists, Uterine fibroids, Releasing hormone

Tüfekçi, M. ve Kimya, Y. (1989). ''Uterus myomlarında luteinizan hormon-releasing hormon (LH- RH) agonistlerinin kullanımı''. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi, 16(1), 185-187.