Bursa Üniversitesi Veteriner Fakültesi hakkında bilgi

1981

Bursa Üniversitesi Veteriner Fakültesi Türkiye'nin dördüncü Veteriner Fakültesi olup, 1981/1982 ders yılında dördüncü öğretim yılına girmiş bulunmaktadır. Kuruluştan buyana geçen süre içinde Bursa üniversitesi Yıllığındaki yazılar hariç, Fakülteyi tanıtıcı nitelikte bir yayın yapılmamıştır. Büyük Atamızın 100. Doğum Yılı içinde yayınını başlatmış olmakla gurur duyduğumuz Fakülte Dergimizin ilk sayısında Fakültenin Kurucu Dekanı sıfatıyla Fakültenin kuruluşu ve bu güne kadar sağladığı gelişmeleri kamu oyuna tanıtıcı nitelikte özet bilgiler sunmayı görev bilmekteyim.

Bursa Üniversitesi, Veteriner Fakültesi

Altuğ, C. N. (1981). "Bursa Üniversitesi Veteriner Fakültesi hakkında bilgi". Bursa Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 1(1), 1-8.