The Cramér-Rao bound is derived for SNR estimation of BPSK modulated signals in Rayleigh fading channels with correlated dual MRC diversity.
Rayleigh sönümlü kanallarda iki anten kullanarak en yüksek oran birleştirmeye dayalı ilintili çeşitleme durumunda ikili evre kaydırmalı anahtarlama modülasyonlu işaretlerin işaret gürültü oranı kestiricilerine ilişkin CramérRao sınırı elde edilmiştir.

SNR estimation, Cramér-Rao bound, Diversity, Rayleigh fading, İşaret gürültü oranı kestirimi, Cramér-Rao sınırı, Çeşitleme, Rayleigh sönümlenme

Ertaş, T. ve Dilaveroğlu, E. (2004). "The crb of snr estimates for bpsk signals in rayleigh fading channels with correlated dual mrc diversity". Uludağ Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dergisi, 9(1), 201-205.