Bening ve malign plevral sıvılarda carcinoembriyonik antijen değerleri

Yükleniyor...

1991

Kurum Yazarları

Aksel, Nilüfer Ç.

Süreli Yayın başlığı

Süreli Yayın ISSN

Yayınevi

Özet

Bu çalışmada 27 benign plörezili ve 14 malign plörezili olmak üzere toplam 41 hastanın plevral sıvı CEA değeri tespit edilerek malign plörezilerde ortalama CEA değeri benign plörezilerdeki ortalama CEA değerinden yüksek bulundu.
In this study, finding out pleural liquid CEA value of total of 41 patients. "Forming from 14 malign pleurisy and 27 benign pleurisy, it was determined that average CEA value of malign pleurisy is higher than the average CEA value of benign pleurisy.

Anahtar kelimeler

Bening plevral sıvılar, Malign plevral sıvılar, Carcinoembriyonik antijen değerler, Carcinoembryonic antigen values, Malignant pleural fluids

Alıntı

Aksel, N. Ç. ve Özyardımcı, N. (1991). ''Bening ve malign plevral sıvılarda carcinoembriyonik antijen değerleri''. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi, 18(3), 439-444.