Çocukluk çağı akut lenfobiastik lösemisinde ilk tanı bulguları

1983

23.12.1974 ile 27.6.1983 tarihleri arasında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniğinde tanısı konan ve tedavi edilen 51 akut lenfoblastik lösemi olgusunun klinik ve hematolojik ilk tanı bulguları incelendi ve diğer araştırıcıların bulgularıyla karşılaştırıldı.
Clinical and hematological findings of 51 acute lymphoblastic leukemia cases who were diagnosed and treated in the Department of Pediatrics of Uludağ University .Medical Faculty between December 23,1974 and June 27,1983 were presented and compared to the findings of other investigators.

Çocukluk çağı, Akut lenfobiastik lösemisi, İlk tanı bulguları, Initial diagnostic findings, Acute lymphophobia leukemia, Childhood

Günay, Ü. ve Sapan, N. (1983). ''Çocukluk çağı akut lenfobiastik lösemisinde ilk tanı bulguları''. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi, 10(3), 295-299.