Bu araştırmada, 4-10 yaş grubundaki toplam 363 Müslüman aile çocuğunun Allah hakkındaki düşünce ve tasavvurları tespit edilmiştir. Tespitler, çocukların yaş ve cinsiyetlerine göre gruplandırılarak verilmiş ve kısa kısa yorumlaması yapılmıştır.
In this article we studied conceptions of 363 Muslim children, between range of 4-10 years, old about Allah. Findings were cathegorized according to their ages and sexes and explained briefly.

Allah tasavvuru, Din eğitimi, Çocuk gelişimi, God (Allah) imagination, Religious education, Child development

Öcal, M. (2004). "Okulöncesi ve ilköğretim çağı çocuklarının Allah tasavvurları üzerine bir araştırma". Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, 13(2), 59-80.