Yayın: Besin allerjileri
Dosyalar
Tarih
Kurum Yazarları
Özkan, Tanju
Erdemir, Gülin
Yazarlar
Danışman
Dil
Türü
Yayıncı:
Uludağ Üniversitesi
Dergi Başlığı
Dergi ISSN
Cilt Başlığı
Özet
Besinlere bağlı allerjik reaksiyonlar insanların %25'inde görülmekle birlikte, öykü ve laboratuar testleri ile belirlenen gerçek prevalansı süt çocuklarında %2- 8, yetişkinlerde ise %2'dir.
Açıklama
Kaynak:
Anahtar Kelimeler:
Konusu
Alerji, Besin alerjisi, Çocukluk çağı, İmmün sistemi, Food allergies, Immune system, Childhood
Alıntı
Özkan, T. ve Erdemir, G. (2006). "Besin allerjileri". Güncel Pediatri, 4(3), 75-79.