Yayın:
Besin allerjileri

Küçük Resim

Tarih

Akademik Birimler

Kurum Yazarları

Özkan, Tanju
Erdemir, Gülin

Yazarlar

Danışman

Dil

Türü

Yayıncı:

Uludağ Üniversitesi

Dergi Başlığı

Dergi ISSN

Cilt Başlığı

Özet

Besinlere bağlı allerjik reaksiyonlar insanların %25'inde görülmekle birlikte, öykü ve laboratuar testleri ile belirlenen gerçek prevalansı süt çocuklarında %2- 8, yetişkinlerde ise %2'dir.

Açıklama

Kaynak:

Anahtar Kelimeler:

Konusu

Alerji, Besin alerjisi, Çocukluk çağı, İmmün sistemi, Food allergies, Immune system, Childhood

Alıntı

Özkan, T. ve Erdemir, G. (2006). "Besin allerjileri". Güncel Pediatri, 4(3), 75-79.

Koleksiyonlar

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By

0

Views

0

Downloads