2021-03-262021-03-262000-04-06Şen, C. ve Temelli, S. (2000). ''Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemi''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 19(1-2), 149-155.1301-3173http://hdl.handle.net/11452/18403Bu makalede, gıda zehirlenmesine neden olan Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerinde bulunuşu ve koruyucu önlemler, son verilerin ışığında derlenerek özetlenmiştir.In this article existence of Bacillus cereus caused food poisoning in milk and milk products and protective measures were reviewed in the light of the last datas.trinfo:eu-repo/semantics/openAccessBacillus cereusGıda zehirlenmesiSüt ürünleriBacillus cereusFood poisoningMilk productsBacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemiImportance of bacillus cereus in milk and milk productsArticle149155191-2