2021-03-182021-03-181993Soyutemiz, G. E. (1993). ''Tavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılması''. Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 12(2), 89-95.http://hdl.handle.net/11452/17869Tavuk kümes hayvanları içinde her bölge koşulunda yetişebilen, canlı ağırlık artış hızı yüksek, generasyon süresi kısa ve birim et verimi çok ekonomik olan bir hayvandır. Özellikle hayvansal kökenli protein açlığının söz konusu olduğu ülkemizde tavuk etleri protein noksanlığını kapatmada çok etkili olabilir.trinfo:eu-repo/semantics/openAccessTavuk etiBesin değeriEtKümes hayvanıEkonomik hayvanKanatlıTavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılmasıArticle8995122