Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 66 (Search time: 0.024 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016-09-07İleri generasyon soya hatlarının erkencilik, verim ve bazı kalite özelliklerinin belirlenmesiSincik, Mehmet; Demir, Emir; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarla Bitkileri Anabilim Dalı.
2019-09-10Siyah zeytin ezmesi üretiminde BRC (British Retail Consortium, v8) uygulanmasıBayizit, Arzu Akpınar; Kartaner, İrem; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-5336-3759; 0000-0001-8093-3369
2012Gerberada (Gerbera jamesonii) farklı uygulamaların hasat sonrası ömrüne etkisiAkbudak, Bülent; Murat, Şenay; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı.
1987Bazı hazır yemek konservelerinde üretim koşullarının kalite üzerine etkileriKılıç, Oğuz; Tekerli, Melek; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
2011-08-10Gıda analiz laboratuvarlarında mükemmellik modeli uygulamasıBaşoğlu, Fikri; İstanbullu, Yıldıray; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2019-01-25Ön işlem uygulamalarının meyve ve sebze ürünlerinin kalite parametreleri üzerine etkileriÇopur, Ömer Utku; Cumhur, Ömer; Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2019-09-09Yufka üretiminde British Retail Consortium (BRC) global standardının uygulanmasıGürbüz, Ozan; Ayaz, Pelin; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0001-7871-1628
2007-04-05Etlik damızlıklarda farklı yaş ve yumurta ağırlığı ile yumurta kalitesi, lipit kompozisyonu ve kuluçka sonuçları arasındaki ilişkilerŞahan, Ümran; Dikmen, Bilgehan Yılmaz; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Zootekni Anabilim Dalı.
2019-11-19Ekmeklik buğday genotiplerinde bazı tarımsal özellikleri faklı istatistiksel metodlarla incelenmesiÇifci, Esra Aydoğan; Yıldırım, Semra; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarla Bitkileri Anabilim Dalı.; 0000-0002-8811-4082; 0000-0002-7473-0140
2011Ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) çeşitlerinde farklı tavlama rutubeti ve sürelerinin kalite özellikleri üzerine etkileriYağdı, Köksal; Kınabaş, Samet; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarla Bitkileri Anabilim Dalı.