Browsing by Author Uylaşer, Vildan

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-01-16Artvin kavut ununun toplam fenolik madde antioksidan kapasite ve biyoalınabilirliğinin belirlenmesiUylaşer, Vildan; Özdemir, Emel; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0001-7016-0788; 0000-0002-5532-5203
2009Benzoic acid and sorbic acid levels in some dairy products consumed in TurkeyUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Koyuncu, Nihan; Uylaşer, Vildan; AAG-8410-2021; 26647578100; 8228159700
2019-09-24Biberiye, fesleğen, kekik, nane ve stevyanın toplam fenolik madde ve antioksidan aktivitesi üzerine kurutma yöntemlerinin etkisiUylaşer, Vildan; Güler, Hatice Damla; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-6502-5896; 0000-0002-5532-5203
2006-06-23Bursa'da tüketime sunulan bazı ürünlerin benzoik asit ve sorbik asit miktarlarının araştırılmasıUylaşer, Vildan; Koyuncu, Nihan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2016-11-04Cronobacter sakazakii’nin gıda güvenliği açısından önemiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Doğangün, Esra; Uylaşer, Vildan
1989-03-10Değişik saklama koşullarındaki sterilize sütlerin kimyasal ve mikrobiyolojik kalite kontrolleriKurdal, Ekrem; Uylaşer, Vildan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
2009-06Determination of benzoic and sorbic acid in Turkish food using high-performance liquid chromatographyUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Koyuncu, Nihan; Uylaşer, Vildan; AAG-8410-2021; 26647578100; 8228159700
2010-09-09Doğal bir antimikrobiyel: OleuropeinUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Yıldız, Gökçen; Uylaşer, Vildan
2014-01Effect of different drying methods on drying characteristics, colour, total phenolic content and antioxidant capacity of Goldenberry (Physalis peruviana L.)Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Biyosistem Mühendisliği Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0002-2084-4660; İzli, Nazmi; Yıldız, Gökçen; Ünal, Halil; Işık, Eşref; Uylaşer, Vildan; R-7996-2016; AAH-4410-2021; AAG-8410-2021; 15848516300; 57197145599; 55807866400; 14822166000; 8228159700
2010-09Effect of freezing and frozen storage on phenolic compounds of raspberry and blackberry cultivarsUludağ Üniversitesi/Fen Edebiyat Fakültesi/Kimya Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0002-9381-0410; 0000-0002-4101-8448; 0000-0003-1508-0181; Türkben, Cihat; Sarıburun, Esra; Demir, Cevdet; Uylaşer, Vildan; AAG-8410-2021; ABA-2005-2020; 6506365712; 33867732000; 7003565902; 8228159700
2020-10-06The effect of local production differences on physico - chemical and techno - functional properties of Artvin kavut flourBursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gida Mühendisliği Bölümü.; Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Özdemir, Emel; Uygur, Cansu S.; Güler, H. Damla; Uylaşer, Vildan
2010-01Effects of different maturity periods and processes on nutritional components of rose hip (Rosa canina L.)Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Bahçe Bitkileri Bölümü.; Türkben, Cihat; Uylaşer, Vildan; İncedayı, Bige; Çelikkol, Işıl; AAG-8277-2021; AAG-8410-2021; 6506365712; 8228159700; 25632341200; 35483454300
2011-11-24Geleneksel gıdalardan çeçil peynirinin üretimi ve özellikleriUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Elmalı, Gülya; Uylaşer, Vildan
2014Gemlik çeşidi sofralık siyah zeytinlerin fenolik bileşikleri üzerine yöre ve işleme tekniğinin etkisinin araştırılmasıUylaşer, Vildan; Yıldız, Gökçen; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2016-01-29Gemlik tipi sele zeytini üretiminde zeytin fermentasyon sürecinin mikrobiyolojik olarak izlenmesi ve pastörizasyonun ürünün raf ömrü üzerine etkisinin araştırılmasıUylaşer, Vildan; Alak, Sibel; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2021-07-29Gıda endüstrisinde ithalat – ihracat prosedürleri ve karşılaşılan problemlerUylaşer, Vildan; Taş, Elif Gizem; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0001-7293-4978
1992Gıda zehirlenmelerinde etkin olan mikroorganizmalarUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü.; Uylaşer, Vildan; Başoğlu, Fikri
2009Hedonic price model of table olive in Turkish Markets: A case study of Bursa ProvinceUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Tarım Ekonomisi Bölümü.; Tamer, Canan Ece; Uylaşer, Vildan; İncedayı, Bige; Vural, Hasan; Çopur, Ömer Utku; AAG-8410-2021; AAG-8277-2021; AAG-8241-2021; AAG-8503-2021; 8228159500; 8228159700; 25632341200; 23026059800; 8228159600
2014-01-01The historical development and nutritional importance of olive and olive oil constituted an important part of the mediterranean dietUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uylaşer, Vildan; Yıldız, Gökçen; AAG-8410-2021; 8228159700; 57197145599
2008-10-20Hıyar turşusu üretiminde farklı asit ve pH'nın renk stabilitesi üzerine etkisiUylaşer, Vildan; Kazancı, Yasin Turgay; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.