Browsing by Author Uylaşer, Vildan

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-01-16Artvin kavut ununun toplam fenolik madde antioksidan kapasite ve biyoalınabilirliğinin belirlenmesiUylaşer, Vildan; Özdemir, Emel; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0001-7016-0788; 0000-0002-5532-5203
2019-09-24Biberiye, fesleğen, kekik, nane ve stevyanın toplam fenolik madde ve antioksidan aktivitesi üzerine kurutma yöntemlerinin etkisiUylaşer, Vildan; Güler, Hatice Damla; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-6502-5896; 0000-0002-5532-5203
2006-06-23Bursa'da tüketime sunulan bazı ürünlerin benzoik asit ve sorbik asit miktarlarının araştırılmasıUylaşer, Vildan; Koyuncu, Nihan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2016-11-04Cronobacter sakazakii’nin gıda güvenliği açısından önemiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Doğangün, Esra; Uylaşer, Vildan
1989-03-10Değişik saklama koşullarındaki sterilize sütlerin kimyasal ve mikrobiyolojik kalite kontrolleriKurdal, Ekrem; Uylaşer, Vildan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Tarım Ürünleri Teknolojisi Anabilim Dalı.
2010-09-09Doğal bir antimikrobiyel: OleuropeinUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Yıldız, Gökçen; Uylaşer, Vildan
2020-10-06The effect of local production differences on physico - chemical and techno - functional properties of Artvin kavut flourBursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gida Mühendisliği Bölümü.; Bursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Özdemir, Emel; Uygur, Cansu S.; Güler, H. Damla; Uylaşer, Vildan
2011-11-24Geleneksel gıdalardan çeçil peynirinin üretimi ve özellikleriUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Elmalı, Gülya; Uylaşer, Vildan
2014Gemlik çeşidi sofralık siyah zeytinlerin fenolik bileşikleri üzerine yöre ve işleme tekniğinin etkisinin araştırılmasıUylaşer, Vildan; Yıldız, Gökçen; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2016-01-29Gemlik tipi sele zeytini üretiminde zeytin fermentasyon sürecinin mikrobiyolojik olarak izlenmesi ve pastörizasyonun ürünün raf ömrü üzerine etkisinin araştırılmasıUylaşer, Vildan; Alak, Sibel; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2021-07-29Gıda endüstrisinde ithalat – ihracat prosedürleri ve karşılaşılan problemlerUylaşer, Vildan; Taş, Elif Gizem; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0001-7293-4978
1992Gıda zehirlenmelerinde etkin olan mikroorganizmalarUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Bilimi ve Teknolojisi Bölümü.; Uylaşer, Vildan; Başoğlu, Fikri
2008-10-20Hıyar turşusu üretiminde farklı asit ve pH'nın renk stabilitesi üzerine etkisiUylaşer, Vildan; Kazancı, Yasin Turgay; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2018-05-29Meyve tutumundan hasada kadar geçen sürede Gemlik çeşidi zeytin yapraklarının antioksidan aktivite ve fenolik bileşiklerindeki değişimin belirlenmesiUylaşer, Vildan; Doğangün, Esra; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2017-11-17Microbiological monitoring of olive fermentation process of Gemlik type dry-salted black olives and investigation of the effect of pasteurization on the product’s shelf lifeUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Alak, Sibel; Uylaşer, Vildan
2004Salamura siyah zeytin üretiminde geleneksel Gemlik yönteminin günümüz koşullarına uyarlanmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uylaşer, Vildan; Şahin, İsmet
2006Salamura yeşil zeytin üretiminde farklı uygulama ve acılık giderme işlemlerinin işleme süresi ve ürün kalitesine etkisiUylaşer, Vildan; Savaş, Ellif; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
1996-04-05Salça üretim aşamalarına göre bakteri ve maya florasındaki değişim ve bozulmasındaki etkileri üzerine araştırmalarBaşoğlu, Fikri; Uylaşer, Vildan; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.
2020-01-16Sofralık zeytinlerin toplam fenolik madde antioksidan kapasite ve biyoalınabilirlikler üzerine işleme yöntemlerinin etkisiAtlı, Cansu Saadet; Uylaşer, Vildan; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-6214-1904; 0000-0002-5532-5203
2002-03-11Stoklanmış hıyarlardan farklı uygulamalarla turşu üretimiUylaşer, Vildan; Erdem, Ferda; Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.