Browsing by Author Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 52  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016-08-05Bifidojenik faktör olarak laktoz türevlerinin önemiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Ersan, Lütfiye Yılmaz; Özcan, Tülay; Bayizit, Arzu Akpınar; Delikanlı, Berrak
2015-12-22Biyolojik detoksifikasyon ve probiyotiklerUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Omak, Gizem; Özcan, Tülay; Ersan, Lütfiye Yılmaz
2017-06-12Bursa ili kentsel alanında tüketicilerin güvenilir gıda tüketimine yönelik tutumlarının belirlenmesiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Salicik, Didem; Kumral, Ayşegül Yıldırım
2002Bursa ilinde tüketilen kaymakların mikrobiyolojik özellikleri ve bazı patojen bakterilerin aranmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Yılsay, Tülay Özcan; Bayizit, Arzu Akpınar
2011Bursa piyasasında satılan hazır toz çorbaların mikrobiyolojik ve bazı kimyasal özellikleriÇoksaygılı, Nilüfer; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Başoğlu, Fikri
1995Bursa'da piyasaya sunulan kavurmaların kimyasal ve mikrobiyolojik kalite niteliklerinin araştırılmasıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Bilgisi ve Teknolojisi Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Tiryakioğlu, Özlem; Yücel, Ahmet
2007Chemical composition, metabolizable energy and digestibility in pea seeds of differing testa and flower colorsUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Zootekni Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/ Ziraat Fakültesi/Tarla Bitkileri Bölümü.; Canbolat, Önder; Tamer, Ece; Acikgoz, Esvet
2016-11-04Cronobacter sakazakii’nin gıda güvenliği açısından önemiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Doğangün, Esra; Uylaşer, Vildan
2011-10-10Diyet lifin özellikleri ve sağlık üzerindeki etkileriUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Dülger, Dilek; Şahan, Yasemin
2015-11-26Doğal antioksidan bileşikler: Nar yan ürünlerinin antioksidan olarak değerlendirilmesiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Okumuş, Gülşah; Yıldız, Elif; Bayizit, Arzu Akpınar
2010-09-09Doğal bir antimikrobiyel: OleuropeinUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Yıldız, Gökçen; Uylaşer, Vildan
1996Domates suyu kalitesine palperleme işleminin etkisiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Çopur, Ömer Utku; Başoğlu, Fikri; İşgöz, Banu Bilge
2012-03-22Dondurulmuş meyve - sebze ihracatının analiziUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Çurkan, Aygün; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2010-09Effect of freezing and frozen storage on phenolic compounds of raspberry and blackberry cultivarsUludağ Üniversitesi/Fen Edebiyat Fakültesi/Kimya Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Bahçe Bitkileri Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0002-9381-0410; 0000-0002-4101-8448; 0000-0003-1508-0181; Türkben, Cihat; Sarıburun, Esra; Demir, Cevdet; Uylaşer, Vildan; AAG-8410-2021; ABA-2005-2020; 6506365712; 33867732000; 7003565902; 8228159700
1997The effect of the use of hop additives and lactic acid bacteria starter in the preparation of dough on the properties of the resulting dough and breadErcan, Recai; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Göçmen, Duygu; Şahin, İsmet; 55967047900; 14020460400
2013-12-13The effects of lecithin and polyglycerol polyricinoleate (PGPR) on quality of milk, bitter and white chocolatesUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Peker, Burak Barkın; Suna, Senem; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2004-05Gas chromatographic-olfactometric characterization of aroma active compounds in sun-dried and vacuum-dried tarhanaRouseff, Russell L.; Smoot, John M.; Dağdelen, A. Fatih; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Göçmen, Duygu; Gürbüz, Ozan; 0000-0001-7871-1628; 55967047900; 8528582100; 18133776200
2011-11-24Geleneksel gıdalardan çeçil peynirinin üretimi ve özellikleriUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Elmalı, Gülya; Uylaşer, Vildan
2014-04-04Gıda alerjisi reaksiyonlarıUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Karakılıç, Merve; Suna, Senem; Tamer, Canan Ece; Çopur, Ömer Utku
2015-10-23Gıda işleme yöntemlerinin gıda alerjenitesi üzerine etkisiUludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Özcan, Tülay; Delikanlı, Berrak; Yıldız, Eda