Browsing by Author 0000-0002-0223-3807

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-08-05Beyaz peynirde enstrümental tekstür ve duyusal analizler arasındaki korelasyonun değerlendirilmesi üzerine bir araştırmaÖzcan, Tülay; Baysal, Serap; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0002-0223-3807
2012Determination of free amino acids in whole-fat Turkish white brined cheese produced by animal and microbial milk-clotting enzymes with and without the addition of starter cultureEren-Vapur, Ufuk; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0002-0223-3807; Özcan, Tülay; AAG-8194-2021; 25926089700
2020-01-07Probiyotik bakterilerin baklagil unları içeren in vitro koşullarda ve süt modelinde canlılığının ve bazı probiyotik özelliklerinin belirlenmesiÖzcan, Tülay; Özyürek, Merve Begüm; Bursa Uludağ Üniversitesi/Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı.; 0000-0001-6889-9938; 0000-0002-0223-3807
2021-05-06Süt endüstrisi atıklarının çevresel etkileri ve biyoteknolojik olarak değerlendirilmesiBursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0002-0223-3807; 0000-0002-3829-5882; Özcan, Tülay; Harputlugil, Buket Tuğçe
2019-04-08Süt ürünlerinin mikro yapısının oluşumunda süt proteinlerinin önemiBursa Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; 0000-0001-5605-9034; 0000-0002-0223-3807; Özdemir, Tuğçe; Özcan, Tülay