Polimer betonun yapısı ve kullanım alanları

Loading...
Thumbnail Image

Date

1993

Authors

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Uludağ Üniversitesi

Abstract

Günümüzde gittikçe gelişen takım tezgahlarından istenen performansın alınmasında önemli bir unsur olan tezgah gövdelerinin inşaasında, geleneksel yapı malzemesi olan dökme demir ve çelik kaynak konstrüksiyonları yerine kullanılabilecek alternatif malzemeler üzerinde araştırmalar yapılmaktadır. Bu çalışmada alternatif yapı malzemelerinden biri olan polimer betonun tanıtımı yapılmıştır.
Various researches are maintained to find out alternative materials instead of cast iron and steel welding constructions which are traditionally used for the production of tool beds which are the most important elements of machine tools to provide high efficiency in manufacturing operations. In this study, the polimer concrete as an alternative material is introduced to the interested readers.

Description

Keywords

Polimer beton, Geleneksel yapı malzemeleri, Dökme demir, Çelik kaynak, Polymer concrete, Cast iron, Traditional building materials, Steel welding

Citation

Babalık, F. C. ve Saylan, S. (1993). ''Polimer betonun yapısı ve kullanım alanları''. Uludağ Üniversitesi Mühendislik Dergisi, 4(1), 119-129.