Browsing by Author Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2012-07Assessment of microbiological quality of cig kofte (raw consumed spiced meatball): Prevalence and antimicrobial susceptibility of SalmonellaLevent, Belkıs; Gülesen, Revasiye; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; 0000-0002-3943-0097; Çetinkaya, Figen; Muş, Tülay Elal; Çıbık, Recep; K-1637-2017; AAW-5282-2020; AAI-1993-2021; 8657771200; 55195925900; 56010542400
2006-11Autolysis of Listeria monocytogenes strains isolated from food and clinical specimensUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Biyokimya Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Tıp Fakültesi/Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; 0000-0001-5428-3630; Cibik, Recep; Çetinkaya, Figen; Güneş, Nazmiye; Özakin, Cüneyt; Soyutemiz, G. Ece; AAG-8392-2021; AAI-1993-2021; AAI-1930-2021; 56010542400; 8657771200; 6506008074; 57200678942; 8416745200
2006Bacteriological quality in some frozen seafood productsUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; 0000-0003-1156-9510; Dokuzlu, Canan; Günsen, Uğur; AAJ-4473-2021; 8257318400; 25621367300
2005Beta-galactosidase actmty of leuconostocsUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Çıbık, Recep
2012Detection of Listeria spp. and Listeria monocytogenes in retail dairy products using the Vitek immunodiagnostic assay system LDUO method and ISO method 11290-1Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Mikrobiyoloji Anabilim Dalı.; Temelli, Seran; Ata, Zafer; Anar, Şahsene; Çarlı, Kamil Tayfun; Eyigör, Ayşegül; AAI-1092-2021; AAI-1101-2021; W-7994-2019; 6506404118; 42360917900; 6504131698; 6601971539; 6602558950
2006Determination of microbiological contamination sources during Turkish white cheese productionUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Temelli, Seran; Anar, Şahsene; Sen, Cem; Akyuva, Pelin; AAI-1092-2021; AAK-4367-2021; 6506404118; 6504131698; 13103259600; 13102652200
2008Erythromycin residue in honey from the Southern Marmara region of TurkeyUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Biyokimya Anabilim Dalı.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Parazitoloji Anabilim Dalı.; 0000-0002-9347-8307; Güneş, Nazmiye; Çibik, Recep; Güneş, Mesut Ertan; Aydın, Levent; AAK-4470-2021; AAI-1930-2021; 6506008074; 56010542400; 35388276000; 55808198600
2006Microbiological and chemical changes throughout the manufacture and ripening of kashar: A traditional Turkish cheeseUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Çetinkaya, Figen; Soyutemiz, G. Ece; AAI-1993-2021; 8657771200; 15046452100
2009-04Oxytetracycline and sulphonamide residues analysis of honey samples from southern Marmara region in TurkeyUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Biyokimya Anabilim Dalı.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu.; 0000-0002-9347-8307; Güneş, Mesut Ertan; Güneş, Nazmiye; Çibik, Recep; AAI-1930-2021; AAK-4470-2021; 35388276000; 6506008074; 56010542400
2012Prevalence of escherichia coli O157 in red meat and meat products determined by VIDAS ECPT and LightCycler PCRUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Temelli, Seran; Eyigör, Ayşegül; Anar, Şahsene; AAI-1092-2021; AAI-1101-2021; 6506404118; 6602558950; 6504131698