Browsing by Author Temelli, Seran

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 26  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1998Aeromonas hydrophila'nın gelişimini inhibe eden bazı faktörlerUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Temelli, Seran
2006-02-28Assessment of microbiological contamination factors in frozen stuffed snail processing stagesGünşen, Uğur; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Dokuzlu, Uğur; Temelli, Seran; Şen, M. K. Cem
1999-01-03Ayran üretim aşamalannda kritik kontrol noktalannın SaptanmasıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Temelli, Seran
2000-04-06Bacillus cereus'un süt ve süt ürünlerindeki önemiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Şen, Cem; Temelli, Seran
2011-09-30Bursa’da çiğ süt ve uht sütlerde aflatoksin m1 düzeyleriUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi; Oruç, H. Hüseyin; Temelli, Seran; Sorucu, Ali
1999-10-04Doğal koşullarda üretilen ve ısı işlemi uygulanan sucuklarda starter kültürlerin kullanım olanaklarıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Ece; Temelli, Seran; Çetinkaya, Figen
2016-12-12Effect of rearing systems and shell color on some egg quality parametersUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü.; Çetin, Ece; Temelli, Seran; Eyigör, Ayşegül
2006-02-27Et parçalama ünitelerinde ve beyaz peynir üretiminde çalışan personel ellerinin hijyenik durumunun değerlendirilmesiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Temelli, Seran; Şen, M. K. Cem; Anar, Şahsene
2011-09-30Geleneksel yöntemlerle üretilen kurutulmuş et ürünleriUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Temelli, Seran
2002-08-28Gıda zehirlenmesine neden olan e.coli o157:h7 ve önemUludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi.; Temelli, Seran
2012-09-30Gıdalarda patojen kontrolünde bakteriyofaj kullanımıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Bursa Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Temelli, Seran; Çetin, Ece
2006-02-28Heat treated Turkish style sucuk: Evaluation of microbial contaminations in processing stepsUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Temelli, Seran; Anar, Sahsene; Sen, M. K. Cem; Beyaz, Devrim
1999-12-22İskender kebap'ın mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesiAnar, Şahsene; Temelli, Seran
1998Kanatlılarda salmonella kontaminasyonu ve önlenmesinde alınacak tedbirlerUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Soyutemiz, G. Ece; Temelli, Seran
2009-12-21Karkaslarda elektriksel stimülasyon uygulamalarıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Temelli, Seran
2017-01-16Kasaplık sığırlarda salmonella taşıyıcılığının ve serotip dağılımının belirlenmesiTemelli, Seran; Çetin, Ece; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2000-06-09Kristalize iyot içeren yıkama suyuna daldırmanın broyler karkaslarının mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkisiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Şen, M. K. Cem; Temelli, Seran; Eren, Mustafa; Albay, Ramazan; Berker, Aşkın
2013-01-09MecA gene prevalence in staphylococcus aureus ısolates from dairy cows in TurkeyUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi; Buyukcangaz, Esra; Kahya, Serpil; Şen, Aysin; Carli, K. Tayfun; Intas, K. Seyrek; Eyigor, Aysegul; Temelli, Seran
2009A microbiological evaluation on the ready-to-eat red meat and chicken donair kebabs from a local catering company in BursaUludağ Üniversitesi/Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; Yuksek, Nur; Evrensel, Surreya Saltan; Temelli, Seran; Anar, Sahsene; Sen, M. K. Cem
2000Mihalıç peynirlerinin olgunlaşması sırasında gıda zehirlenmesine neden olan Bacillus Cereus'un yaşam süresi üzerinde araştırmalarBerker, Aşkın; Temelli, Seran; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.