Browsing by Author Soyutemiz, G. Ece

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2001-03-16Farklı balık türlerinde ve kum midyelerinde vibrio parahaemolyticus'un izolasyonu ve identifikasyonuSoyutemiz, G. Ece; Aydın, Ayşegül; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1990İnegöl köfte hazırlanışı, yapım tekniği ve bileşiminin saptanması üzerine araştırmalarBerker, Aşkın; Soyutemiz, G. Ece; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1998İzmit körfez suyunun kirlilik parametreleri üzerinde fabrika atık sularının rolüÇoban, Rabia; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Soyutemiz, G. Ece
1998Kanatlılarda salmonella kontaminasyonu ve önlenmesinde alınacak tedbirlerUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Soyutemiz, G. Ece; Temelli, Seran
2000Kaşar peynirinde üretim ve olgunlaşma aşamalarının listeria monocytogenes üzerine etkisiSoyutemiz, G. Ece; Çetinkaya, Figen; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1993Tavuk etinin besin değeri ve diğer et ve et yerine geçen maddelerle karşılaştırılmasıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Soyutemiz, G. Ece
1998Tüketime sunulan kıymaların yağ oranlarına göre sınıflandırılmasıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Uludağ Üniversitesi/Ziraat Fakültesi/Gıda Mühendisliği Bölümü.; Soyutemiz, G. Ece; Anar, Şahsene; Çetin, Kader
1993Yoğurdun insan beslenmesindeki faydalı etkisi ve yoğurt tüketiminin günlük miktarlarıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Soyutemiz, G. Ece