Browsing by Author Soyutemiz, Gül Ece

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-09-11Böbrek nakilli bireylerin beslenmeye bağlı kardiyovasküler risk faktörlerinin değerlendirilmesiSoyutemiz, Gül Ece; Altıntaş, Mehmet; Bursa Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; 0000-0003-3569-9096
2000-03-29Broilerlerde farklı karkas ağırlığının kalça ve but parçalaması üzerine etkisiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Anatomi Bilim Dalı.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyen ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Serbest, Ayşe; Soyutemiz, Gül Ece
2000-03-28Broilerlerde farklı karkas ağırlının kalça ve but parçalaması üzerine etkisiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Serbest, Ayşe; Soyutemiz, Gül Ece
2006Bursa ili bazı semt pazarları ve marketlerinde satışa sunulan bazı balık türlerinin kalite özelliklerinin belirlenmesiSoyutemiz, Gül Ece; Metli, Murat; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1993Bursa'da tüketilen çiğ ve pişmiş ızgara köftelerin mikrobiyolojik kalitesi ve bileşimi üzerine araştırmalarUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Soyutemiz, Gül Ece; Anar, Şahsene
2011Bursa'da tüketime sunulan tavuk göğüs eti, but eti ve karaciğerinde bazı antibiyotik kalıntılarının araştırılmasıSoyutemiz, Gül Ece; Yıbar, Artun; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2012Determination of tetracycline residues in chicken meat by liquid chromatography-tandem mass spectrometryOkutan, Bülent; Özcan, Ali; Karaca, Mehmet Yılmaz; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; 0000-0002-3742-8831; 0000-0003-0128-5653; 0000-0001-9510-5734; Çetinkaya, Figen; Yıbar, Artun; Soyutemiz, Gül Ece; AAI-1993-2021; FXX-0689-2022; H-8972-2018; 8657771200; 38762296900; 8416745200
2011-11ELISA screening and liquid chromatography-tandem mass spectrometry confirmation of chloramphenicol residues in chicken muscle, and the validation of a confirmatory method by liquid chromatography-tandem mass spectrometryUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; Yıbar, Artun; Çetinkaya, Figen; Soyutemiz, Gül Ece; AAI-1993-2021; 38762296900; 8657771200; 8416745200
1992Füme dillerin üretim aşamalarında oluşan bazı mikrobiyolojik değişimlerin incelenmesiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Gül Ece; Berker, Aşkın; Eyigör, Ayşegül
1992Füme dillerin üretim aşamalarında oluşan kimyasal değişimierin incelenmesi.Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Soyutemiz, Gül Ece; Anar, Şahsene; Berker, Aşkın
2007Geleneksel olarak hazırlanmış İzmir tulum peynirinden lactococcus lactis (lactococcus lactıs alttür lactis ve alttür cremoris) suşlarının izolasyonu, fenotipik ve moleküler teknikler ile identifikasyonuSoyutemiz, Gül Ece; Büyükyörük, Sadık; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2010Isolation, phenotypic and molecular identification of Lactococcus lactis isolates from traditionally produced village cheesesBüyükyörük, Sadık; Göksoy, Ergün Ömer; Kırkan, Şükrü; Uludağ Üniversitesi/Veterinerlik Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; 0000-0001-9165-5894; Çıbık, Recep; Çetinkaya, Figen; Soyutemiz, Gül Ece; AAI-1993-2021; J-7267-2013; 56010542400; 8657771200; 8416745200
2012-04Nitrofuran metabolite 3-amino-2-oxazolidinone residues in chicken liver: A screening studyUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; Yıbar, Artun; Çetinkaya, Figen; Soyutemiz, Gül Ece; AAI-1993-2021; 38762296900; 8657771200; 8416745200
1996Otomatik enjeksiyon ve pres makinesi kullanarak üretilen pastırmaların kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleriUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Gül Ece; Yıldırım, Yalçın
2008-11Shigella and salmonella contamination in various foodstuffs in TurkeyKayalı, Revasiye; Belkis, Levent; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü.; Uludağ Üniversitesi/Tıp Fakültesi/Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı.; 0000-0001-5428-3630; Çetinkaya, Figen; Çibik, Recep; Soyutemiz, Gül Ece; Özakın, Cüneyt; AAG-8392-2021; AAI-1993-2021; 8657771200; 56010542400; 15046452100; 57200678942
2004A study on survival of Listeria monocytogenes during manufacture and ripening of Kashar cheeseUludağ Üniversitesi/Veterinerlik Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Çetinkaya, Figen; Soyutemiz, Gül Ece; AAI-1993-2021; 8657771200; 8416745200
1992Vakumla paketlenmiş ve vakumsuz olarak saklanan pasıtırmaların farkli ısı derecelerinde muhafaza edilmeleri sırasında oluşan mikrobiyolojik değişikliklerin incelenmesiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Gül Ece; Berker, Aşkın
1992Vakumlu ve vakumsuz olarak muhafaza edilen pastırmalardaki bazı kimyasal değişimierin incelenmesiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi; Soyutemiz, Gül Ece; Anar, Şahsene; Berker, Aşkın
1992Yoğurtlarda yağ tayininde yeni yöntemler üzerine araştirmalarAkgün, Seda; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Gül Ece