Browsing by Author Soyutemiz, Gül Ece

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-09-11Böbrek nakilli bireylerin beslenmeye bağlı kardiyovasküler risk faktörlerinin değerlendirilmesiSoyutemiz, Gül Ece; Altıntaş, Mehmet; Bursa Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; 0000-0003-3569-9096
2000-03-29Broilerlerde farklı karkas ağırlığının kalça ve but parçalaması üzerine etkisiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Anatomi Bilim Dalı.; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyen ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Serbest, Ayşe; Soyutemiz, Gül Ece
2000-03-28Broilerlerde farklı karkas ağırlının kalça ve but parçalaması üzerine etkisiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Serbest, Ayşe; Soyutemiz, Gül Ece
2006Bursa ili bazı semt pazarları ve marketlerinde satışa sunulan bazı balık türlerinin kalite özelliklerinin belirlenmesiSoyutemiz, Gül Ece; Metli, Murat; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1993Bursa'da tüketilen çiğ ve pişmiş ızgara köftelerin mikrobiyolojik kalitesi ve bileşimi üzerine araştırmalarUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Soyutemiz, Gül Ece; Anar, Şahsene
2011Bursa'da tüketime sunulan tavuk göğüs eti, but eti ve karaciğerinde bazı antibiyotik kalıntılarının araştırılmasıSoyutemiz, Gül Ece; Yıbar, Artun; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1992Füme dillerin üretim aşamalarında oluşan bazı mikrobiyolojik değişimlerin incelenmesiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Gül Ece; Berker, Aşkın; Eyigör, Ayşegül
1992Füme dillerin üretim aşamalarında oluşan kimyasal değişimierin incelenmesi.Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Soyutemiz, Gül Ece; Anar, Şahsene; Berker, Aşkın
2007Geleneksel olarak hazırlanmış İzmir tulum peynirinden lactococcus lactis (lactococcus lactıs alttür lactis ve alttür cremoris) suşlarının izolasyonu, fenotipik ve moleküler teknikler ile identifikasyonuSoyutemiz, Gül Ece; Büyükyörük, Sadık; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
1996Otomatik enjeksiyon ve pres makinesi kullanarak üretilen pastırmaların kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleriUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Gül Ece; Yıldırım, Yalçın
1992Vakumla paketlenmiş ve vakumsuz olarak saklanan pasıtırmaların farkli ısı derecelerinde muhafaza edilmeleri sırasında oluşan mikrobiyolojik değişikliklerin incelenmesiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Gül Ece; Berker, Aşkın
1992Vakumlu ve vakumsuz olarak muhafaza edilen pastırmalardaki bazı kimyasal değişimierin incelenmesiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi; Soyutemiz, Gül Ece; Anar, Şahsene; Berker, Aşkın
1992Yoğurtlarda yağ tayininde yeni yöntemler üzerine araştirmalarAkgün, Seda; Uludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Gül Ece