Browsing by Author Soyutemiz, Ece

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2000-02-20Cobb ırkı 40 günlük broylerlerde karkas bölümlerinin oranlanarak but ve göğüs etlerinin kimyasal bileşiminin ve enerji değerlerinin saptanmasıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Soyutemiz, Ece; Serbest, Ayşe; Çetinkaya, Figen
1997Çevre ve koruyucu maddelerin listeria türleri üzerindeki etkileriUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Soyutemiz, Ece; Çetinkaya, Figen
1999-10-04Doğal koşullarda üretilen ve ısı işlemi uygulanan sucuklarda starter kültürlerin kullanım olanaklarıUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Ece; Temelli, Seran; Çetinkaya, Figen
1997İzmit Körfez suyunun kirlilik parametreleri üzerinde fabrika atık sularının rolüSoyutemiz, Ece; Çoban, Rabia; Uludağ Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.
2000-01-27Kaşar peyniri üretim aşamalarında görülen mikrobiyolojik ve kimyasal değişikliklerUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Soyutemiz, Ece; Anar, Şahsene; Çetinkaya, Figen
1999-11-06Örgü peynirin üretim aşamalarında görülen bazı mikrobiyolojik ve kimyasal değişimlerUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi/Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı.; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Ece; Çetinkaya, Figen
1992Pastırmanın üretimi aşamalarmda kas dokuda görülen histolojik ve kimyasal degişikliklerUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Yakışık, Mine; Anar, Şahsene; Soyutemiz, Ece; Erdost, Hatice
2001-04-10Vibrio parahaemolyticus gıda zehirlenmesiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Soyutemiz, Ece; Aydın, Ayşegül
1999Yara iyileşmesinde beslenmenin önemiUludağ Üniversitesi/Veteriner Fakültesi.; Soyutemiz, Ece